Wat doe ik?

Donzjee Designs is een creatief en ambitieus bedrijf. Ik maak alles wat een bedrijf nodig heeft wat betreft identiteit en communicatie. Ik specialiseer mij in originaliteit en creativiteit zowel online of offline mogelijkheden.

Websites & Onderhoud

Is jouw website aan vervanging toe? Begin je wel met je eigen bedrijf maar heb je nog geen eigen website? Ik help je graag met deze stap. Donzjee Designs bouwt responsive, creatieve en goed vindbare websites op maat gemaakt. Ik werk graag met de gebruikersvriendelijke CMS WordPress.

Grafische ontwerpen

Donzjee Designs is niet alleen een expert in jouw creatieve websites maar ook offline wil jij met je bedrijf stralen door een krachtig logo, moderne huisstijl en een professioneel visitekaartje. Ik vertaal graag je eigen ideeën naar een prachtig ontwerp of help je graag mee om het tofste en passende concept te maken.

Content verzorging

Buiten grafische ontwerpen en websites zorgt Donzjee Designs ook voor de content van de website. Hiermee wordt bedoelt de teksten en de foto’s voor op de website. Lekker makkelijk toch? Zo kan jij alles uit je business halen!

Offerte aanvragen

Even een snelle en vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier in.


Donzjee Designs 2019

Webdesign: Donzjee Designs