Wat doen wij?

Donzjee Designs is een creatief bedrijf van een jonge en ambitieuze eigenares. Wij maken alles wat een bedrijf nodig heeft wat betreft identiteit en communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in originaliteit en creativiteit zowel online of offline mogelijkheden.

Websites & Onderhoud

Is jouw website aan vervanging toe? Begin je niet met je eigen bedrijf maar heb je nog geen eigen website? Wij helpen je graag met deze stap. Donzjee Designs bouwt responsive, creatieve en goed vindbare websites op maat gemaakt. Wij werken graag met onze gebruikersvriendelijke CMS WordPress.

Grafische ontwerpen

Donzjee Designs is niet alleen een expert in jouw creatieve websites maar ook offline wil jij met je bedrijf stralen door een krachtig logo, moderne huisstijl en een professioneel visitekaartje. Wij vertalen graag je eigen ideeën naar een prachtig ontwerp of helpen je graag mee om het tofste en passende concept te maken.

Content verzorging

Buiten grafische ontwerpen en websites zorgt Donzjee Designs ook voor de content van de website. Hiermee wordt bedoelt de teksten en de foto’s voor op de website. Lekker makkelijk toch? Zo kan jij alles uit je business halen!

Offerte aanvragen

Even een snelle en vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier in.


Donzjee Designs 2019

Webdesign: Donzjee Designs